Internet Priser

De billige Internetforbindelser, kan også være mobile

Når du går efter det billigste internet i Danmark, så overvej også mobilt bredbånd. De mobile bredbånd er blevet så billige, at de slår almindeligt ADSL bredbånd både i hastighed og pris, ja og så er de mobile. Husk dog, at der skal være god dækning. og der er en forbrugsgrænse. samt at ping hastigheden er dårligere på mobil bredbånd.
Se alle priser på mobilt bredbånd

Priskrig på internet priserne i Danmark

I april kom Hiper internet som ny internetudbyder på det danske marked og KvikNet har valgt, at tage kampen op mod deres lave introduktionspriser, så de stadigvæk er Danmarks billigste med internet via telefonkablerne (Adsl)

Det betyder, at du lige nu kan få alt den hastighed telefonkablerne kan trække ud til din adresse til Kr. 219,-
Hos Hiper følger der en trådløs router med i prisen til 1392,- for 6 mdr og hos Kviknet kan du leje den for 299,- men her er den samlede pris også kun 1194,- for 6 mdr.

Telenor er nu også gået ind i kampen om billigste internet priser

Bor du tæt på- eller i en stor by, kan du få helt op til 50 mbit til kun 199,- fremover.

Skynd dig, at benytte tilbuddet før de hæver priserne igen

*Du får den hurtigste hastighed, der kan laves ud til din adresse med DSL. du kan få op til 100 mbit til kun 199 på den måde.

Fiber bredbånd – Hurtig og billigste priser på højhastighed

Fiber bredbånd overgår ADSL2 og kabel bredbånd ( også kabel bredbånd mht upload hastigheden), både på hastighed og pris.
Du kan få ekstremt hurtigt bredbånd til en meget lav pris, men deres tv pakker er dyrer end hos de almindelige internetudbydere, så se dig for, hvis det er en samlet pakkeløsning du leder efter.
Desværre er det heller ikke her alle der kan blive tilsluttet. Fiber dækker ikke hele DK og tilslutningsafgiften er høj. ( i udvalgte områder kan du få en “grav selv” løsning til kun kr. 1.000.)

Det nye mobile 4G bredbånd, kan i byerne give op til 71 Mbit i download og 17 i upload. Til en pris på 299,00 er det bestemt værd at tage med i betragtning vedr. meget hurtigt bredbånd, da det jo også er mobilt. Den praktisk oplevede hastighed svinger ned til 40 mbit i download – men det er alligevel et rigtig godt alternativ for dem, der vil have smæk på – og dog ikke har de store krav til datamængde (der er et max på 500 GB på 4G pr md. ) Læs om 4G her