Oister.dk

Oister Netværk Net dækningOm Oister taletid og mobilt bredbånd

Mobilselskabet HI3G har brugt mange år på at opbygge et stort og stabilt mobilnet i Danmark.
Det er en enorm investering at etablere et så omfattende 3G net, med en så imponerende dækning af Danmark, som HI3G mobil har gjort.

Derfor har de også, som alle de andre selskaber, behov for at nå ud til masserne. Dem som køber når det er blevet billigt og almindeligt.
HI3G ejer 3 mobil og Oister, det er der ikke mange der er klar over.
3 solgte i de første mange år mobiltelefoner med video telefoni, hvilket man må sige ikke rigtig er slog igennem. Deres teknologi var ikke helt parat og markedet slet ikke modnet. De var med andre ord lidt for hurtigt ude. (Derfor fik 3 også et dårligt image)

Siden da, er sket ufatteligt meget. 3 har fortsat udbygningen af deres mastenet i Danmark og dækker nu ubetinget bedst med 3G turbo (det der kan give 32 mbit hastighed) teknologi – og de har forsat udbygningen med 4G.

Oister kommer ind i billedet, der hvor 3 ikke vil profilere sig – Oister mobilt bredbånd er lavbudget og lavet til de kunder, der ikke har behov for den højeste hastighed og kun behov for et almindeligt 3G mobilt bredbånd . (dækker langt de flestes behov)

Med andre ord, 3 har etableret et søsterselskab til at varetage salg til det kundesegment, der udelukkende går efter lav pris og binding = Måske dig.

Oister internet

Hos Oister får du altså 35 mbit billigt mobilt bredbånd, ja et af de billigste på markedet pt (2016) for du får et modem med i prisen, hvis du betaler kr. 179,00 ekstra (500 for 4g modem)- men du må altså også klare dig med få tilvalgs muligheder, for at få den lave pris.

Du kan få 4 pakker med data, som du selv må vælge imellem. Derefter modtager du en pakke, og så er det bare at surfe. Enkelt, billigt og ligetil.

Så Oister er klart for de personer, der er ude efter et stabilt og godt dækkende mobilt bredbånd med en fornuftig hastighed og lav månedlig pris.

Vi anbefaler Oister bredbånd til alle typer brug, såvel som rejse internet som primært internet i hjemmet. (50 GB dækker rigtig meget brug og mange klare sig uden problemer med 10 GB)
Hvis du overvejer et mobilabonnement fra Oister, så læs min lille personlige test her

Oister bredbånd priser:

Udb.GB/MD
Min.pris
Pris
/MD
Læs
mere
Oister bredbånd priser3 GB
30,-
30,-Læs mere her
Oister Mobilt bredbånd30 GB
100,-
100,-Læs mere her
bredbånd priserFRI GB
220,-
220,-Læs mere her

Oister mobiltale og data

Udb.Timer
GB
Pris MD
+ Ekstra
MinPris
Læs mere
Mobiltelefoni priser2 T
2 GB
49,-
49,-
Se tilbud her
Billig Mobiltelefoni 6 T
6 GB
79,-
79,-
Se tilbud her
Billigste MobiltelefoniFRI T
40 GB
109,-
109,-
Se tilbud her
Abonnement mobiltelefoniFRI T
FRI GB
149,-
149,-
Se tilbud her