OK Mobil

ok mobilabonnementOK er mest kendt for salg af olie og gas, men de senere år er de også begyndt at sælge mobilabonnementer og varmepumper.

På mobilområdet har de lavet et samarbejde med Telenor og det er derfor deres netværk du bliver tilkoblet som mobilkunde hos dem.

Spar når du tanker benzin

Hos OK kan du få en rabat på 5 øre for hver liter benzin du tanker, du kan selv bestemme om du selv vil have det opsparede beløb, eller om du vil donere dem til en lokal sportsforening.

Vælger du selv at bruge rabatten, kan du opspare op til 2 timers tale og 1 GB data. Det er ikke den store mængde, men helt fint til en ekstra mobilabonnement f.eks. til en af ungerne.

Støt din lokale forening

Når du både har mobilabonnement ved OK og benzinkort, kan du få hele 10 ører pr. liter tanket benzin og det bliver derfor til en hel del pr. år. Særligt hvis alle i samme forening gør det samme.

Et fint eksempel er en lille lokal Gymnastikforening i Hammel by, de fik samlet 37.000 ind i 2021 på den konto.

Det er både sportsforeninger og andre aktive lokale foreninger, som kan anmode om støtte / bliver listet som forening f.eks. kan en hundeskovs forening og så modtage støtte.

Der gives 5 øre pr liter benzin -og det er pr mobilabonnement i familien, der dog et max. på 25 øre pr. familie pr liter benzin, der tankes.

Kører I 20.000 km om året i to biler, kan I indsamle Kr. 10.000 til klubben.

Et godt mobilabonnement

Forudsætningen for, at der overhovedet vil være til slutning til typen af mobilabonnementer, er naturligvis,a t de ikke koster mere end hos de andre mobiludbydere og endda gerne må være lidt bedre

Hos OK mobil er priserne fastsat helt fair, de er ikke de laveste overhovedet på markedet, men de er helt på niveau med de andre mobilselskaber, der benytter Telenord netværk.

Et af de mest populære abonnementer er det med FRI tale og 80 GB data -og endda 14 GB EU data.

Det dækker langt de flestes behov på en måned og koster kun 129,- som jo er til at betale.

Ønsker man at bruge sine opsparede kroner til ekstra taletid og data, kan man f.eks. købe et 7 timers tale og 7 GB data abonnement til 89 om måneden.

OK mobilt bredbånd

Som sagt anvender OK Telenors net i Danmark og det betyder forholdsvis godt 4G dækning med høj hastighed.
De er i øjeblikket ved at etablere 5G i DK, men langtfra færdige (aug 2022)
De fleste større byer er dækket ind, men øer, sommerhusområder og udkants-danmark er ikke helt klar endnu.

De har flere forskellige pakker lige fra 7 GB pr. måned til 59 kroner op til 1 TB data pr. md til Kr. 329,-