TDC.dk

Om TDC og mobilt bredbånd samt Homeduo

Som hos 3 får du her toppen af kransekagen.
Bor du i en storby, får du tophastighed og stabilitet, bor du på bøh landet, er det forskelligt.

Dog er TDC pt bedre dækkende (eller min på samme niveau) i landzonerne end 3, hvilket vil sige, at sandsyngligheden for godt dækning og høj hastighed i landzonen, er klart højest ved at vælge TDC frem for f.eks. Telia eller Telenor.

Dvs. Bor du i en større by, kan du godt se nærmere på hvad du får i Mbit hastighed i forhold til prisen. Er du fra landet, må du gribe til en simpel praktisk afprøvning, ved at bestille mobil bredbånd  fra både TDC og 3 -og derefter afprøve det i marken.

TDC mobilt bredbånd har landets bedste dækkende 3G net op til 5 mbit, derefter er 3 bedst dækkende på 3g turbo.
Du kan se dækningen ved at se på den enkelte internetudbyders dækningskort og her flader TDC slemt igennem med deres hurtigste mobile løsning. Den kan vi derfor ikke anbefale. Vælger du en 32 Mbit løsning fra tdc, er du dog dækket knald godt.

TDC har skruet hastigheden på deres 3G op til 32 mbit, så de nu har samme hastighed som hos 3. Dog dækker 3 stadigvæk en anelse bedre med 3G turbo hastighederne og giver dig mere en lavere pris pr. måned.

Det nye skud på stammen fra TDC, er deres 4G netværk, der pt (ultimo august 2012) dækker Danmarks 25 største byer.

Vi anbefaler netop nu, TDCs tilbud på 10 GB trafik med 80 mbit hastighed til kun 199 pr. måned ( første 2 mdr. uden beregning netop nu)
Som noget helt nyt, kan du nu (fra august 2012) købe mobil bredbånd hos TDC uden 6 mdr. binding.
Køber du uden binding følger der ikke et usb modem med i prisen.

TDC bredbånd og Homeduo

Bredbånd fra TDC er yderst stabilt og oversælges ikke mht hastighed. De har valgt at tilbyde 20 mbit, fordi det er muligt at levere til de fleste.
Som tilvalg KAN det i visse tilfælde lade sig gøre, at tilbyde 50 Mbit – men det kræver at du bor meget tæt på en telecentral og har monteret et specielt multistik, Stikket koster Kr. 999,0at få monteret.

Den mest populære løsning er deres HomeDuo, hvor du får bredbånd og fastnettelefoni sam mulighed for at benytte deres Play musik service (hør 1 million forskellige numre, når du vil online)

BEMÆRK:

TDC ændrede d.26.06.2016 navn til Yousee Mobil og alt privat bredbånd, mobil og TV sælges nu under navnet Yousee Mobil