Telia internet og 4G

Telia Netværk Net dækningOm Telia og mobilt bredbånd

Vi har haft dårlige resultater alle steder mere end 10 km fra en storby, hvor vi har testet, men tilgengæld rigtig gode resultater i de 192 byer, der dækkes.

Faktisk vil vi våge at påstå at Telia er et godt køb, hvis du bor i en af Danmarks 192 største byer, for Telia giver dig nemlig fuld skrue på hastigheden og det er altså helt op til 80 mbit i downlad og dermed Danmarks hurtigste mobile bredbånd.
Det er dog kun inde i byerne du oplever den hurtige hastighed. Udenfor de 192 dækkede byer, benytter Telia deres 3G netværk og det giver hastigheder på omkring ca. 2-15 mbit.
Du kan købe abonnement hos Telia uden binding i 6 måneder og du kan vælge at få et modem eller en router med i prisen, til en fordelagtig lav pris, men så må du også binde dig 6 måneder frem. (se mere på telia)

Telia internet

Almindeligt internet hos Telia er yderst populært. Grunden skal nok mest findes i muligheden for at få nøjagtig den hastighed du ønsker og dermed undgå at betale for noget du ikke bruger.
Du kan få hastighed helt ned til 10 mbit og op til 50 mbit.
Alle internet hastighederne er inkl. en trådløs router, så du kan sende internettet trådløst rundt i boligen – helt uden kabler.
For at få Telia internet, er det dog et krav, at der er installeret et telefonstik -og at det har været tilsluttet på et tidspunkt.

I øjeblikket kører Telia bredbånd en kampagne, hvor du får oprettelsen uden gebyr -og første måned uden betaling.