Test af Oister

Som så mange andre har jeg lagt mærke til Oisters usædvanligt lave priser på mobilabonnementer og valgte fra lidt over 1 år siden at afprøve deres service og dækning.

Jeg husker udmærket de uheldige oplevelser med 3, da de fra mange år kom med 3G og videotelefoni til landet. 3 ejer jo Oister og derfor har jeg være lidt skeptisk.

De lave priser gjorde mig dog nysgerrig og jeg valgte at prøve et 5 timers abonnement med 1 GB data hver måned.

Selve registreringen og overflytningen gik smertefrit og der var ingen overraskelser.

I løbet af det forgangne år har alt fungeret 100% som det skulle.

Området jeg bor i har dårlig dækning fra Telia og Telenor, men Oister virker fint. Med jævne mellemrum skifter signalet over til TDC, når jeg er på bagsiden af mit hus, men det sker uden man opdager det og selv midt i samtaler.

Hastigheden på internettet fra mobilen er typisk omkring 10 mbit, så det er faktisk bedre end ved min tidligere udbyder.

I hele perioden har jeg ikke fået ekstra regninger, hverken for data eller taletid, så det kører også helt som det skal.

Dækningen hos Oister

Jeg har undersøgt hvor nærmeste Oister mast er monteret i mit nærområde på mastedatabasen og den sidder på same sted som de udbydere jeg fik dårligere dækning fra.
Om jeg er heldig at netop Oister sender mere i min bopæls retning eller om deres mast sender kraftigere, er så svært at gætte sig frem til, men faktum er, at de dækker bedre hos mig, end konkurrenterne.

Jeg har ikke oplevet snært af dårlig dækning andre steder, da Oister jo bare skifter over til TDC, hvis de ikke selv har god nok dækning, så det er lidt en win / win.

Med andre ord, kan jeg ud fra mine egne oplevelser kun anbefale at se bort fra de gamle oplevelser med 3 og prøve Oister.

Og kun 1 krone for det – men binder dig 6 mdr. hvis du tager det med.
Se Oister priser m.m. her