Waoo.dk fiber bredbånd

Om Waoo og hurtigt fiber samt TV

Waoo er et administrationsselskab der samler alle (næsten)udbyderne af hurtigt giber internet på en hjemmeside. De gør det let at se om din husstand har mulighed for at blive koblet til fiber internettet og prisen er det samme over hele landet.

Fiberinternet er i dag kontrolleret af de store energiselskaber, der har invisteret i nedgravning af fiberoptiske kabler i store dele af Danmark. Rigtig mange kan blive koblet til nettet og få glæde af den voldsomme hastighed.
Fibernet er nemlig anderledes end ADSL bredbånd. Med fiber får du samme upload hastighed som downloadhastighed og det kan mærkes når der f.eks. sende store filer, billeder og spilles spil online.

Vi kan kun anbefale fiber internet, da det er knald hurtigt og klippe stabilt. Vi har testet en forbindelse i mere end 1 år og ikke en eneste gang har der været noget som helst i vejen. Ofte er det nødvendigt at slukke og tænd routeren med jævne mellemrum, men med fiber – intet.

Hos Waoo medfølger en trådløs router og det er en af de kraftige af slagsen med 3 antenner, så hele huset dækes godt ind med trådløst internet.
Vil du have Tv fra Waoo, er det ogsåmuligt og du behøver ikke en router i hvert rum, her kan du få en lille boks der klarer ærterne.
Inkluderet i WAoo fiber internet får du i øvrigt Waoo webTV, som giver mulighed for gratis at se TV2 film kanalen og se nyeder fra den Franske nyhedskanal France 24. Herudover også mlighed for at købe film og se dem med det samme -bedst hvis du har et smart tv.

Vi har kun haft positive oplevelser med Waoo og eneste ulempe, er installationen.

Når du tilmelder dig Waoo, vælger du selv om du vil påtage dig opgaven med at grave fiberrør fra vejskel ind til din bolig – eller om du vil betale dig fra det.
Vælger du selv at grave, skal du hente rør ved nørmeste -Waoo og grave det 45 centimeter ned, fra skel og hele vejen ind til huset, der hvor du vil have boxen placeres indvendigt.
Vælger du gør det selv, koster opkoblingen 999,00 og vælger du at betale dig fra opgaven er prisen kr. 3.500,00.

På Waoo hjemmesiden kan du indtaste din adresse og se omdet er muligt for din husstand at få fiber internet. Dog er en del af adresserne ikke indtastet endnu, så tjek også med dit lokale energiselskab, hvis du ved andre på vejen har fiber og din adresse ikke kommer frem hos Waoo.

Husk at bestil online så du har 14 dages fortrydlsesret.

Fiber bredbåns priser

Udb.Mbit
Min.pris
Pris
/MD
Læs
mere
Fiber Internet priser i Danmark100/100
1914,-
319,-Læs mere her
Fiber Internet priser i Danmark300 / 300
1494,-
369,-Læs mere her
Fiber Internet priser i Danmark1000 / 1000
2934,-
489,-Læs mere her